5 Simple Techniques For istanbul petek servisi

Wiki Article

Yetkinlik belgesi olan bir firma ile çalışın kombinizin bakımı yetkili servise yaptırmanızı tavsiye ederim.

Kullandığımız kimyasal ithaldir. Her Petek ayrı ayrı yıkanır yapılan işlem göz boyama değil müşteri memnuyetidir

Gaz vanasının kapatılması belki siz tarafında yapılmasa yan komşunuz kendi gaz vanası ile sizin kini karıştırmış olabilir. Bizim başımıza geldi…

yukarıda bahsedilen yöntemler denediniz ve olmadı ise yetkili servis arayınız. petekler temizlendi ama ısınmıyor gibi sorunlar sıklıkla yaşanıyor.

Firmamıza yaptırdığınız petek temizliği çalışması, her yıl düzenli olarak yaptırılması gereken bir temizlik işlemi olduğundan dolayı maalesef garanti verilmemektedir.

Radyatör ve tesisatınız özel yeni nesil cihazlarla bu iş için üretilmiş özel kimyasalla yıkamasını yapıp koruyucu kimyasalını atıp kombi ve tesisatınızı kış a hazırlıyoruz İrtibat

Peteklere her gün bakım yapılmasına ihtiyaç olmadığını belirttik ancak peteklerde ısı problemi de sık karşılaştığımız durumlardan birisidir.

It seems like you had been misusing this feature by likely too fast. You’ve been quickly blocked from working with it.

Garantili kırmadan istanbul petek servisi su kaçağı tespiti için İstanbul’da hemen servis talebinde bulunabilirsiniz

Petek tıkalı bir şekilde uzun petek servisi süre kalır ise petekler eşit ısınmıyor olabilir. oluşacak arızalara davetiye çıkarmış olursunuz.

Samsun il sınırları içinde seven/24 kombi petek temizliği radyotor tamiri su kaçağı tadilat tamirat her türlü pis su temiz işçilik yapılır

Pateklerinizi profesyonel makinalar ile profesyonel kişiler tarafından 1 saat icerisinde yıkanır içindeki ısınmasını önleyen tortular yok olur

Teklifler ayrıca e-posta ve petek servisi sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve petek servisi senin için en uygun olanı seçebilirsin.

Gardenya Petek Temizlme 2020' den bu yana Expert bi petek servisi şekilde hizmet vermektedir. kombi bakım ve petek temizliği hizmetlerinizi professionel ekip ve ekipmanlarımızla yapmaya talibiz.

Report this wiki page